Blitz Profesional Profil SRL
Tel.076 808 4477, 076 801 1455

Vindem Tigla Ceramica Tondach, Tigla Bramac, Tigla Metalica, Tabla Cutata, Tablaa Faltuita, Sindrila Bituminoasa, Stuf vindem si montam profesional

Echipele noastre de meseriasi in montarea acoperisurilor de orice tip, tigla metalica patrata, cat si cea clasica de tip lindab, tigla ceramica sau tigla turnata din beton, tabla faltuita, tabla cutata, lemn si stuf au o experienta in domeniu de mai bine de 30 de ani.

Sistemul nostru de aprovizionare a clientului cu material este facut in avantajul clientului, astfel clientul nu mai trebuie sa se deplaseze de la domiciliu pentru a achizitiona materialele necesare unui acoperis complet, facem noi totul telefonic, astfel materialele ajung la client fara mari eforturi din ambele parti si in cel mai scurt timp posibil.

Citeste mai mult

Consultare

Meseriasii nostri va pot ajuta in legatura cu toate materialele necesare unui acoperis complet, indiferent din ce tip de invelitoare este facut. Cat si despre variantele de invelitoare care se potrivesc cu forma acoperisului dumneavoastra, ca sa fie facut corect, de calitate si la un pret cat mai avantajos.

Deplasare gratuita

Meseriasii nostri se deplaseaza la domiciliul clientului pentru masuratori complete ale acoperisului, in cazul in care clientul solicita acest lucru.